На 27 јануари 2021 г. се одржа меѓународна округла маса на тема „Идентитет и интерпретации. Што е достижно во дијалогот меѓу Софија и Скопје?“, во организација на „Маргиналија“.

Повеќе...

Почитувани колеги,

Срдечно ве покануваме да го доставите вашиот труд во нашето списание ВОСПИТАНИЕ, кое оваа година одбележува 20-годишнина од објавувањето на неговиот прв број.

Повеќе...

Четврт век високообразовна установа за образование на наставници и воспитувачи.

Повеќе...

Технички секретар

Бистра Василева-Ушинова
Тел: +389 32 550 500
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Милена Цацкова

Тел: +389 32 550 062

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица - Цонка Чеботарева

Тел: +389 32 550 578

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Марјан Ристов

Тел: +389 32 550 182

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.