Се известуваат студентите кои ги имаат пријавено испитите кај Проф.д-р Кеверевски кој се закажани на 18.06 2021 година се презакажуваат на 21.06 2021 година во 9:00 часот.

 

 

Почитувани студенти,

ИСПИТИТЕ ЗАКАЖАНИ ВО ПРВА ДЕКАДА КАЈ ПРОФЕСОРОТ КИРИЛ БАРБАРЕЕВ ЌЕ СЕ ОДРЖАТ НА 21 ЈУНИ ВО 10 ЧАСОТ.

Дати за испит кај доц. д-р Јадранка Рунчева

Јунска сесија

Прва декада 14 јуни: 8 часот редовни студенти, 17.30 вонредни студенти

Втора декада 21 јуни: 8 часот, 17.30 вонредни студенти

Технички секретар

Бистра Василева-Ушинова
Тел: +389 32 550 500
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Милена Цацкова

Тел: +389 32 550 062

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица - Цонка Чеботарева

Тел: +389 32 550 578

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Марјан Ристов

Тел: +389 32 550 182

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.