Меѓународното списание „Воспитание“ се објавува во печатена и во електронска форма со два броја годишно и тоа еден број во јуни и еден број во декември.

Повеќе...

Научното списание „Воспитание“, кое излегува во рамките на Факултетот за образовни науки, оваа година бележи 20 години од првиот број.

Повеќе...

На работната средба учествуваа претставниците од тимот на „ЛОЈА“ и професорите вклучени во проектот: Проф. д-р Снежана Мирасчиева, проф. д-р Соња Петровска, проф. д-р Даниела Коцева, како и деканот на Факултетот за образовни науки проф д-р Емилија Петрова Ѓорѓева.

Повеќе...

Технички секретар

Бистра Василева-Ушинова
Тел: +389 32 550 500
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Милена Цацкова

Тел: +389 32 550 062

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица - Цонка Чеботарева

Тел: +389 32 550 578

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Марјан Ристов

Тел: +389 32 550 182

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.