Знаењето е највредно. Заедницата на критички и рефлективни истражувачи, со силно изразена желба за учење, за пренесување и за споделување на наученото носи име Факултет за образовни науки и е силна и инспиративна заедница која е отворена за сите млади луѓе – сегашни и идни студенти кои ги обединува желбата за работа со деца од предучилишна и рана училишна возраст.

Прв циклус на студии


Втор циклус на студии


Трет циклус на студии

Технички секретар

Бистра Василева-Ушинова
Тел: +389 32 550 500
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Милена Цацкова

Тел: +389 32 550 062

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица - Цонка Чеботарева

Тел: +389 32 550 578

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Марјан Ристов

Тел: +389 32 550 182

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.