КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА КАНДИДАТИ НА ПРОГРАМАТА ЗА СТРУЧНО И ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ ЗА СТЕКНУВАЊЕ НА ПЕДАГОШКО-ПСИХОЛОШКА И МЕТОДСКА ПОДГОТОВКА НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА ОБРАЗОВНИ НАУКИ

Повеќе...

РАСПОРЕД НА ИСПИТИТЕ ВО ДЕКЕМВРИСКА ДОПОЛНИТЕЛНА ИСПИТНА СЕСИЈА НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА ОБРАЗОВНИ НАУКИ ВО ШТИП

Повеќе...

 ДАТИ ЗА ИСПИТ ВО ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ЗА СТУДЕНТИТЕ ЗАПИШАНИ НА ДОКВАЛИФИКАЦИЈА - СТЕКНУВАЊЕ НА НАСТАВНИЧКИ КОМПЕТЕНЦИИ

Повеќе...

Студентите запишани на доквалификација ќе имаат декемвриска испитна сесија. Пријавувањето на испитите во декемвриската сесија ќе биде од 15.12-19.12.2023, термините за полагање ќе бидат од 20.12 – 27.12.2023 година.

Повеќе...

Технички секретар

Бистра Василева-Ушинова
Тел: +389 32 550 500
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Милена Цацкова

Тел: +389 32 550 062

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица - Цонка Чеботарева

Тел: +389 32 550 578

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Марјан Ристов

Тел: +389 32 550 182

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.