Почитувани колеги, 

Испитите во кај вонр. проф. д-р Билјана Попеска, во прва февруарска сесија, наместо на 23 Јануари, ќе се реализираат на 31 Јануари со почеток во 9.00часот. 

Почитувани студенти,

Ве информираме дека Декемвриска сесија за студентите на доквалификација ќе биде во периодот од 19-27.12.2022.
Пријавувањето на испити е на 15 и 16.12.2022 кај референтот на студентски прашања Милена Цацкова.

Повеќе...

Технички секретар

Бистра Василева-Ушинова
Тел: +389 32 550 500
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Милена Цацкова

Тел: +389 32 550 062

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица - Цонка Чеботарева

Тел: +389 32 550 578

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Марјан Ристов

Тел: +389 32 550 182

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.