2 октомври 2021 г. (сабота) - 10:00 часот

Факултетот за образовни науки при Универзитетот „Гоце Делчев“ ќе го одбележи 5 октомври - Светскиот ден на учителот со трибина која ќе се одржи на 2 октомври (сабота) во свечената сала на Правниот факултет (стар Ректорат), со почеток во 10 часот.

Настанот е во организација на Факултетот за образовни науки и Здружението на одделенски наставници.

Технички секретар

Бистра Василева-Ушинова
Тел: +389 32 550 500
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Милена Цацкова

Тел: +389 32 550 062

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица - Цонка Чеботарева

Тел: +389 32 550 578

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Марјан Ристов

Тел: +389 32 550 182

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.