Факултетот за образовни науки беше домаќин на вториот студентски патувачки семинар „Студентска мобилност - можности и предизвици“. 

Овој патувачки семинар е дел од  проектот на катедрата „Социјална работа“ за стимулирање на меѓународна мобилност на студенти и докторанти од насоката „Социјални дејности“ при Универзитетот во Шумен од Република Бугарија. Професорите и студентите на трет циклус при Универзитетот во Шумен на  Факултетот за образовни науки при Универзитетот „Гоце Делчев“  разменија идеи и искуства за понатамошни активности.

Технички секретар

Бистра Василева-Ушинова
Тел: +389 32 550 500
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Милена Цацкова

Тел: +389 32 550 062

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица - Цонка Чеботарева

Тел: +389 32 550 578

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Марјан Ристов

Тел: +389 32 550 182

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.