Двајца професори од Универзитетот во Мурсија во изминатиот период беа дел од Еразмус размена и поминаа една недела на Универзитетот „Гоце Делчев“.

Кармен Масијас и Хуан Солис се задоволни од она што имаа можност да го видат на УГД и од студентите. Тие одржаа предавања на Факултетот за образовни науки во делот на англиски јазик за наставници во предучилишно образование. Професорите беа гости на Универзитетската телевизија и радио и во продолжение проследите го разговорот со нив.

Технички секретар

Бистра Василева-Ушинова
Тел: +389 32 550 500
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Милена Цацкова

Тел: +389 32 550 062

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица - Цонка Чеботарева

Тел: +389 32 550 578

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Марјан Ристов

Тел: +389 32 550 182

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.