Распоред за реализации на испити по предмети во втора декада, септемвриска сесија,

кај проф. д-р Деспина Сивевска:

 12 септември 2023 г. (вторник) во 9.00 часот

Методика на запознавање на околината 1 и 2

Методика на математичко подрачје

Педагогија на слободно време

Организација на предучилишна установа

 13 септември 2023 г. (среда) во 9.00 часот

Методика на наставата по математика 1 и 2

Методика на работа на педагогот

ИКТ во наставата

Технички секретар

Бистра Василева-Ушинова
Тел: +389 32 550 500
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Милена Цацкова

Тел: +389 32 550 062

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица - Цонка Чеботарева

Тел: +389 32 550 578

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Марјан Ристов

Тел: +389 32 550 182

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.