Почитувани колеги,

Срдечно ве покануваме да го доставите вашиот труд во нашето списание ВОСПИТАНИЕ, кое оваа година одбележува 20-годишнина од објавувањето на неговиот прв број.

Овој повик за трудови е продолжение на напорите за развој на научната мисла во областа на образованието како една од најважните инвестиции што може да ги направи општеството и еден вид инвестиции во иднината на секоја нација и во иднината на човештвото воопшто.


Dear colleagues,
We cordially invite you to submit your paper in our journal VOSPITANIE, which this year marks the 20th anniversary of the publication of its first issue.

This  call for papers  is  a  continuation  of  the  efforts  to  develop  scientific  thought  in  the  field  of education  as  one  of  the  most important investments that society can make, and a kind of investment in the future of every nation and in the future of humanity in general.

For application and submission look at: https://js.ugd.edu.mk/index.php/vospitanie?fbclid=IwAR3dHtPe2Q5rthQEEHGRCQDX0KyrhIMoaGSFOGQWXgp9Int4_6-Z_PBl2ic

Технички секретар

Бистра Василева-Ушинова
Тел: +389 32 550 500
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Милена Цацкова

Тел: +389 32 550 062

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица - Цонка Чеботарева

Тел: +389 32 550 578

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Марјан Ристов

Тел: +389 32 550 182

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.