Почитувани студенти од Штип и Струмица, ве известуваме дека на ден 04.12.2019 год. во просториите на Факултетот за образовни науки од 10 до 15 часот ќе се одржи гласање за Факултетско студентско собрание.

Со себе треба да понесете индекс за идентификација.

Врз основа на Решение за акредитацијабр. 13-10181 од 02.10.2014 год. (Министерство за образование и наука), Правилникот за начинот и условите на следењето на наставата и полагањето на испитите за стекнување на педагошко-психолошка и методска подготовка објавен во („Службен весник на РМ“ бр. 56 од 27 март 2014 година) и Правилникот за условите, постапката и правилата на студирање на програмата за стручно и професионално усовршување за стекнување на педагошко -психолошка и методска подготовка на Факултетот за образовни науки, Универзитетот„ Гоце Делчев“ –Штип, објавува:

Повеќе...

Деканот на Факултетот за образовни науки при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип, распишува избори за избор на членови во Факултетско студентско собрание на  Факултетот за образовни науки   при Универзитет "Гоце Делчев" - Штип на ден 04.11.2019 година.

Повеќе...

Технички секретар

Бистра Василева-Ушинова
Тел: +389 32 550 500
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Милена Цацкова

Тел: +389 32 550 062

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица - Цонка Чеботарева

Тел: +389 32 550 578

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Марјан Ристов

Тел: +389 32 550 182

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.