Деканот на Факултетот за образовни науки при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип, распишува избори за избор на членови во Факултетско студентско собрание на  Факултетот за образовни науки   при Универзитет "Гоце Делчев" - Штип на ден 04.11.2019 година.

Се формира изборна комисија за спроведување на избори со тајно гласање, за избор на членови во Факултетско студентско собрание на Факултетот за образовни.

Технички секретар

Бистра Василева-Ушинова
Тел: +389 32 550 500
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Милена Цацкова

Тел: +389 32 550 062

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица - Цонка Чеботарева

Тел: +389 32 550 578

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Марјан Ристов

Тел: +389 32 550 182

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.