По повод Денот на учителот, 5 октомври, Факултетот за образовни науки организира Научно-стручна трибина на тема „Да се биде учител“.

Трибината ќе се одржи на 6.10.2017 година во просториите на Факултетот за образовни науки, со почеток во 10 часот.

Сите заинтересирани за професијата учител можат да аплицираат со пополнување на пријавата најдоцна до 29.9.2017 година.

Покан (.pdf)

Пријава (.doc)

Технички секретар

Бистра Василева-Ушинова
Тел: +389 32 550 500
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Милена Цацкова

Тел: +389 32 550 062

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица - Цонка Чеботарева

Тел: +389 32 550 578

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Марјан Ристов

Тел: +389 32 550 182

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.